MUNKÁINK, Szolgáltatásaink

Fix pótlások

Kivehető pótlások

Arrow
Arrow
PlayPause
Slider

fém kerámia koronák, hidak

Több fog hiánya esetén, de még elegendő számú megmaradt saját fog esetén készíthető rögzített fogpótlás. A híd a megmaradt fogakon koronákkal rögzül, köztes részei ``áthidalják`` a foghiányt. Nem elegendő számú megmaradt saját fog esetén implantátumokra vagy kivehető fogpótlásra van szükség.

Arrow
Arrow
PlayPause
Slider
Implantátumos koronák, hidak (Camlog, Straumann, Mis, Denti, SGS)

Implantátumos koronák, hidak (Camlog, Straumann, Mis, Denti, SGS)

Nem elegendő számú megmaradt saját fog esetén implantátumokra rögzítjük a fogművet.

Inlay-ek - aranyból

Inlay-ek - aranyból

Az egyetlen olyan tömésféleség, amely az idő múlásával csak javul.
Ennek magyarázata, hogy rágáskor egyre jobban hozzáütögetjük a tömésszélt a fogszélhez, így az ahhoz tökéletesen hozzásimulva megakadályozza a másodlagosan kialakuló fogszuvasodást.

Arrow
Arrow
PlayPause
Slider

fémmentes kerámia koronák, hidak

A fémmentes korona tökéletes esztétikai élményt nyújtó, fémváz nélkül készülő fogpótlás. Pozitív tulajdonsága, hogy nagyon jól harmonizál a természetes fogak színével. A fémmentes koronákat litium-diszilikát préskerámiából vagy cirkóniumból készítjük.

arany kerámia koronák, hidak

arany kerámia koronák, hidak

A fém kerámia koronákhoz, hidakhoz hasonlóan készülnek, azonban itt a kerámia leplezést nemesfém vázra készítjük el, amely természetes mosolyt biztosít.

Arrow
Arrow
PlayPause
Slider

teljes és részlegesen kivehető fogpótlás

A jól elkészített kivehető fogpótlás biztosítja a rágást, helyreállítja az arc esztétikáját, külső szemlélő számára eredeti fogaknak tűnnek. Ezek a fogpótlások az egyszerű lemezestől a bonyolult rögzítő elemekkel is rendelkezőkig sokfélék lehetnek. Bemutatásukra a laborunkban szemléltető fotókat, modelleket használunk.

galván teleszkópos munkák

galván teleszkópos munkák

Állkapcsonként egy-két meglévő fog esetén teleszkópos fogsort készíthetünk. Ennél a meglévő fogakra borító korona kerül (primer korona). A primer koronára tökéletesen illeszkedő második korona (szekunder korona) mely készülhet galván aranyból, a fogsorba kerül beépítésre,. Az így elkészített fogpótlás nagyon stabil.

Arrow
Arrow
Slider

kivehető fogpótlás implantátumokra rögzitve

A kivehető fogsor rögzíthető állkapcsonként minimum 2, szükség esetén 4 darab implantátummal. Az implantátumokba kerülő, kimondottam kivehető fogsorok rögzítésére szolgáló speciális felépítményekre a fogsor egyszerűen rápattintható.

harapásemelő sínek

harapásemelő sínek

A harapásemelő sín egy kivehető, műanyag, patkó alakú sín. Az egyik fogívet teljesen fedi, sima felületén a szemben lévő fogak elcsúszhatnak, így nem tudnak összeakadni. A fogsín a szorításkor, az ún. csikorgatáskor keletkező káros erőket egyenletesen eloszlatja, így védi az állkapocs ízületet a túlterhelődéstől. A fogcsücskök és a fogpótlások védve vannak a kopástól, a sérülésektől.

Arrow
Arrow
PlayPause
Slider